top of page

Személyre szabott ajánlat kérése

Az elmúlt több mint 20 év tapasztalata megmutatta, hogy nincs két egyforma fotózás. Minden elképzelés egyedi és ezért személyre szóló megvalósítást igényel. Mindig van egy költségkeret amit az ember lehetőségeihez mérten rá tud szánni a fotózásra.  Igyekszem mindenkinek egyedi csomagajánlatot adni, hogy beleférjen a keretébe. 


Bécs New York | Budapest a fő alkotói bázisom, de helyszín és stílus tekintetében csak az Ön fantáziája szab határt. Számomra az egész világ egy fotóstúdió.

Igény esetén profi sminkest, fodrászt és stylistot is tudok biztosítani, de le tudok szervezni egy komplett reklámfotózást modellekkel bárhol a világon. 


Professzionális eszközökkel és csapattal dolgozom. Ezért nincs olyan téma, amihez ne lenne meg a megfelelő technikai háttér.

 

• Ajánlatkérés szempontjából, első sorban az alább foglalható online egyeztetést javasolnám, ha ideje engedi és talál Önnek is megfelelő időpontot, mert ott kötetlenül tudunk beszélgetni az elképzeléseiről. Arra is van lehetőség, hogy személyesen egyeztessünk, kérem ehhez keressen bátran az elérhetőségeim bármelyikén, hogy helyszínt és időpontot egyeztethessünk. Amennyiben időben egyszerűbb Önnek, töltse ki bátran az online űrlapot és igyekszem mihamarabb választ adni Önnek.

Kérem ossza meg bátran velem az elképzeléseit egy kötetlen beszélgetés keretein belül

Kérem ossza meg bátran velem az elképzeléseit az alábbiak kitöltésével

Az üzenetét kézbesítettük!

Online egyeztetés
Online árajánlat kérés
bottom of page