top of page

Személyre szabott ajánlat kérése

Az elmúlt több mint 20 év tapasztalata megmutatta, hogy nincs két egyforma fotózás. Minden elképzelés egyedi és ezért személyre szóló megvalósítást igényel. Mindig van egy költségkeret amit az ember lehetőségeihez mérten rá tud szánni a fotózásra.  Igyekszem mindenkinek egyedi csomagajánlatot adni, hogy beleférjen a keretébe. 


Bécs | Budapest a fő alkotói bázisom, de helyszín és stílus tekintetében csak az Ön fantáziája szab határt. Számomra az egész világ egy fotóstúdió.

Igény esetén profi sminkest, fodrászt és stylistot is tudok biztosítani, de le tudok szervezni egy komplett reklámfotózást modellekkel bárhol a világon. 


Professzionális eszközökkel és csapattal dolgozom. Ezért nincs olyan téma, amihez ne lenne meg a megfelelő technikai háttér.

Több opció is a rendelkezésére áll

Személyesen | Ha szeretne részletesen egyeztetni az elképzeléseiről, első sorban az alább foglalható online egyeztetést javasolnám.

 

Arra is van lehetőség, hogy személyesen egyeztessünk egy díjmentes próbafotózással egybekötve Budapesten a stúdióban, mindkettőre tud azonnal alább időpontot foglalni.

 

Amennyiben Bécsben, vagy máshol szeretne velem személyesen találkozni és egyeztetni, keressen telefonon vagy emailben.

 

Telefonon | Ha sürgősen ajánlatra van szüksége, keressen bátran munkaidőben a +43 677 616 555 93 -os vagy a +36 70 469 83 97 -os telefonszámon.

Írásban | Ha írásban szeretne ajánlatot kérni a legegyszerűbb, ha ki tölti alább az online űrlapot, vagy a hello@norbertbanhalmi.com email címre írva. Igyekszem pár órán belül részletes választ adni Önnek.

Időpontfoglalás online vagy személyes egyeztetésre

Kérem ossza meg bátran velem az elképzeléseit az alábbiak kitöltésével

Az üzenetét kézbesítettük!

Online egyeztetés
Online árajánlat kérés
bottom of page