Esküvői fotózás Tihanyban

A Nagy Nap

Lassan jön, gyorsan elszáll

A legtöbb menyasszony már kislány kora óta készül erre napra. Hónapokon, talán éveken át tervezi, szervezi, hogyan is lenne a tökéletes az a bizonyos Nagy Nap.

Aztán amilyen lassan jött el ez a várva várt esemény, olyan hirtelen és gyorsan lesz vége. Utána nem marad más csak egy gyönyörű emlék, amit évek múlva is talán könnyes szemmel idézünk vissza.

 

Gyorsan álljunk is meg egy kicsit! 

Kétféle könny lehetséges. Az egyik az, amikor újra átélhetővé válnak annak a napnak a legszebb pillanatai, mert megelevenednek a képeken. A másik eset, mikor azért lábad könnybe a szem, mert nem adják vissza a képek a megélt pillanatokat...

Néhány elkapott pillanat

Az első esküvői fotózásomat még 2005 nyarán készítettem. Ekkor még ceremóniamesterként vettem részt az esküvőn, viszont a fotós gyomorrontás következtében, a templomi szertartás közben távozni kényszerült.

 

Bár akkor már közel 5 éve foglalkoztam hobbi jelleggel esemény fotózással, azért így is eléggé remegett a kezem az első kattintáskor.

Nagy öröm és megkönnyebbülés volt számomra, hogy nagyon jól sikerült ez a beugrós kihívás és valóban sikerült ezeket a vissza nem hozható gyönyörű pillanatokat megörökítenem. - Magunk közt szólva, azért párhuzamosan elvinni mind a két szerepkört, nem volt kis feladat! :)

 

5 évvel később, több mint 100 esküvővel a hátam mögött, végül a reklámfotózás lett ugyan a fő profilom és ezen a téren értem el kiemelkedő szakmai sikereket, de az esküvő fotózás megmaradt egy olyan "hobbinak", amit mai napig szívesen vállalok.

Ezek a meg nem ismételhető, örömteli pillanatok egy emberöltőn át elkísérik fotók formájában is az életünket.

Ilyen pillanatok megörökítésében részt venni óriási felelősség és bizalom, de egyben és pont ezért, a fotózás legnemesebb célja is.

Árképzés

Az esküvői fotózás ára óradíj alapú, így könnyebb az ifjú Pár számára is meghatározni, hogy az esküvő mely részeit szeretné fényképek formájában megörökíteni és az mennyi időt ölel fel.

A fotózás díja: 30.000 Ft / óra

Egy óradíj 15 db retusált képet tartalmaz, ezen felül 1500 Ft / retus árba kerülnek a képek. 

Az összes elkészült nyers képet azonnal a helyszínen egy privát linken átadom.

Az ár és a fotózás, kizárólag az
Echo Étteremben és az Apátsági Rege Cukrászdában megvalósuló esküvőkre értendő.

Kezdőlap

© Bánhalmi Norbert - profi fotós  / +36 70 469 83 97 / hello@norbertbanhalmi.com 

  • Facebook
  • LinkedIn
  • instagram
  • pinterest
  • blogger