top of page

A világban már számtalan műalkotás készült el úgy, hogy különböző művészeti ágak képviselői összefogtak és elkészítettek valami újat, valami egyedit. Ez inspirálta a Vincent & Vincent író párost, hogy legújabb verseskötetüket életre keltsék. Olyan érzéseket közvetítenek a verseiken keresztül, amit szinte minden embert átélt már legalább egyszer az életében. Néhány verset pedig Kovács Olga színművésznő és Telekes Péter színművész életre is kelt a könyvben, amit az olvasó, azonnal meg is tud tekinteni és hallgatni. A versekhez Bánhalmi Norbert - profi fotós pedig hétköznapi Hölgyekkel és Urakkal közösen képi illusztrációkat készített, ami néhol nagyon meztelen, néhol megosztó és sokszor pedig újra értelmezi az írók által papírra vitt gondolatokat.

Vincent & Vincent - Szösszenetek

Miért 7 és 1/2 ? Ez a kiállítás részben virtuális módon valósult meg.  Lényegében egy fotókkal és videókkal illusztrált verses kötet, ami több ezer példányban talált már gazdára. A koncepciót, a képeket és a filmeket én készítettem, de maga a könyv mint fentebb is írtam, több művész közös munkája. 

Alább megtekinthetőek a versekhez társított, fotó és videó illusztrációk, témakör szerint rendezve, ahogy a " Szösszenetek " című könyvben is láthatóak.

bottom of page