top of page
_MG_5209-Recovered.jpg

Személyre szabott oktatás 

Kicsiknek & Nagyoknak

Egyéni és kiscsoportos oktatás, az első kattintástól az első önálló kiállításig!

Üdvözöllek a fotóművészet lenyűgöző világában, ahol a képek festik a gondolatokat és az érzelmeket!

 

Engedd meg, hogy bemutassam magam: Bánhalmi Norbert fotóművész vagyok, többek között az Olympus | OM System fényképezőgép gyártó cég márka nagykövete.

 

A mai modern eszközök által, határtalan kreativitással lehet alkotni és szívből hiszem, hogy kortól és tudásszinttől függetlenül, mindenki számára van hely a képalkotás csodálatos univerzumában.

Egy fotó nem csupán megörökíti az időt, hanem mélyen érinti a lelket és egy egész történetet képes elmesélni. Az én küldetésem az, hogy átadjam neked ezt a csodálatos varázst és segítsek felfedezni a fotó- és AI művészet különleges erejét. Foglalkozásaimon nem csupán a technikai részletekkel ismerkedünk meg, hanem arra ösztönzöm a tanítványaimat, hogy fedezzék fel a saját kreatív hangjukat és megtaláljuk az egyedi stílusukat.

Legyen számodra a fotózás szenvedély, munka, vagy akár terápia, itt mindenkit szeretettel fogadok. Egyéni és kiscsoportos foglalkozásaim során személyre szabottan tanítom az alapoktól egészen a magasabb szintű technikákig. Hiszem, hogy mindenki tehetséges, csak megfelelő irányításra van szüksége, és én vállalom, hogy melletted állva felfedezzük és fejlesztjük a tehetségedet.

A digitális retusálás és a mesterséges intelligencia bevonása pedig olyan új dimenziót nyit meg a képalkotásban, amelynek csak a képzelet szabhat határt. Ezeket a modern eszközöket ismerve bővülhet a repertoárod, és olyan képeket hozhatsz létre, amelyek valóban magukkal ragadják a nézőket.

Ha a világomba lépsz, garantálom, hogy nem csupán egy oktatást kapsz, hanem egy inspiráló és lelkesítő kalandra invitállak. Az űrlap kitöltése után a foglalkozások minden percében olyan odaadó és lelkes mentor leszek, aki igyekszik a legjobbat kihozni belőled. Azonnal használható tudást adok át, hogy már az első alkalommal sikeresen alkothass, és átélhesd a siker édes ízét.

Ne hagyd, hogy bármi visszatartsan a részvételtől, hiszen a képzelet és az alkotás szabadsága mindenkinek jár! Csak merj álmodni és azonnal cselekedni, és meglátod, milyen csodálatos utazásra vihetsz magaddal mindazokat, akik eljönnek hozzám tanulni.

Találkozzunk a világom közepén, ahol a fényképezés mágikus pillanatai elvarázsolnak, és a képek tündöklő világa örökre veled marad!

A képzések a fenti okok miatt csak személyesen működnek. A gyerekek esetében az alsó korhatár 8 év, számukra 1 x 45 perces egy alkalom. A felnőttek esetében 3 órás. Minden alkalom között feladatok vannak és folyamatos a kapcsolattartás.  

 

Részvételi díj egyéni:

Gyermekek esetében €45 / alkalom ( 45 perc, és a kísérőnek díjmentes )

 

Felnőttek esetében €99 / alkalom ( 3 óra / gyakorlat orientált )
 

Részvételi díj csoportos:

Gyermekek esetében €25 / alkalom / minimum 3 fő 3 kísérő, maximum 10 fő + kísérő
( 45 perc, és a kísérőnek díjmentes )

 

Felnőttek esetében €49 / alkalom / minimum 3 fő, maximum 5 fő ( 3 óra / gyakorlatorientált )

Általában 1 alkalom már elég az alapok megtanulásához, utána gyakorolni kell

Mentor program:

Mentor program keretében azoknak tudok segíteni, akik szakmaként tekintenek a fotózásra és szeretnének magasra törni. A program mindent tartalmaz ami a fotós karrier felépítéséhez és az egyedi látásmód / stílus kialakításához szükséges. Egyedi egyeztetést igényel az árképzés.

Minden esetben a már meglévő eszközeidből fogjuk kihozni a legtöbbet. Ha épp vásárlás előtt állsz, akor örömmel segítek a legjobb alkotóeszköz és megoldás megtalálásában. 

Részletek
Jelentkezes

Kapcsolat felvétel oktatásra / mentorálásra

Az üzenetét kézbesítettük!

bottom of page