top of page
Fotós oktatás és AI képalkotás

Személyre szabott okatás 

Fotós és AI képalkotás

Egyéni és kiscsoportos oktatás, kicsiknek és nagyoknak. Budapesten és Bécsben

Üdvözöllek a fotóművészet lenyűgöző világában, ahol a képek festik a gondolatokat és az érzelmeket!

 

Engedd meg, hogy bemutassam magam: Bánhalmi Norbert fotóművész és Digital Artist vagyok, többek között az Olympus | OM System fényképezőgép gyártó cég márka nagykövete.

 

Budapesten, New Yorkban és Bécsben alkotok leginkább. A mai modern eszközök által, határtalan kreativitással lehet alkotni és szívből hiszem, hogy kortól és tudásszinttől függetlenül, mindenki számára van hely a képalkotás csodálatos univerzumában.

Egy fotó nem csupán megörökíti az időt, hanem mélyen érinti a lelket és egy egész történetet képes elmesélni. Az én küldetésem az, hogy átadjam neked ezt a csodálatos varázst és segítsek felfedezni a fotó- és AI művészet különleges erejét. Foglalkozásaimon nem csupán a technikai részletekkel ismerkedünk meg, hanem arra ösztönzöm a tanítványaimat, hogy fedezzék fel a saját kreatív hangjukat és megtaláljuk az egyedi stílusukat.

Legyen számodra a fotózás szenvedély, munka, vagy akár terápia, itt mindenkit szeretettel fogadok. Egyéni és kiscsoportos foglalkozásaim során személyre szabottan tanítom az alapoktól egészen a magasabb szintű technikákig. Hiszem, hogy mindenki tehetséges, csak megfelelő irányításra van szüksége, és én vállalom, hogy melletted állva felfedezzük és fejlesztjük a tehetségedet.

A digitális retusálás és a mesterséges intelligencia bevonása pedig olyan új dimenziót nyit meg a képalkotásban, amelynek csak a képzelet szabhat határt. Ezeket a modern eszközöket ismerve bővülhet a repertoárod, és olyan képeket hozhatsz létre, amelyek valóban magukkal ragadják a nézőket.

Ha a világomba lépsz, garantálom, hogy nem csupán egy oktatást kapsz, hanem egy inspiráló és lelkesítő kalandra invitállak. Az űrlap kitöltése után a foglalkozások minden percében olyan odaadó és lelkes mentor leszek, aki igyekszik a legjobbat kihozni belőled. Azonnal használható tudást adok át, hogy már az első alkalommal sikeresen alkothass, és átélhesd a siker édes ízét.

Ne hagyd, hogy bármi visszatartsan a részvételtől, hiszen a képzelet és az alkotás szabadsága mindenkinek jár! Csak merj álmodni és azonnal cselekedni, és meglátod, milyen csodálatos utazásra vihetsz magaddal mindazokat, akik eljönnek hozzám tanulni.

Találkozzunk a világom közepén, ahol a fényképezés mágikus pillanatai elvarázsolnak, és a képek tündöklő világa örökre veled marad!

A képzések a fenti okok miatt csak személyesen működnek. A gyerekek esetében az alsó korhatár 8 év, számukra 1 x 45 perces egy alkalom. A felnőttek esetében 3 órás. Minden alkalom között feladatok vannak és folyamatos a kapcsolattartás. 

 

Részvételi díj:

Gyermekek esetében €50 / alkalom (45 perc, és a kísérőnek díjmentes)

 

Felnőttek esetében €125 / alkalom (3 óra)

Minden esetben a már meglévő eszközeidből fogjuk kihozni a legtöbbet. Ha épp vásárlás előtt állsz, akor örömmel segítek a legjobb alkotóeszköz és megoldás megtalálásában. 

Részletek

Jelentkezés oktatásra

Az üzenetét kézbesítettük!

Jelentkezes
bottom of page