Képbehozunk portréfotós workshop 2019 Győr

Kedves kollégák. Nagy öröm volt a számomra, hogy együtt alkothatunk. Közel 3 óra alatt 25 különböző ember portréfotóját elkészíteni, egyenesen csoda. Az is lehet, hogy akinek ami tegnap még tetszett, mára már nem igazán. Ez is benne van a pakliban. De a lényeg, hogy szeretettel készültek, és nagyon hálás vagyok Nektek, hogy bizalmat szavaztatok nekem. Tegnap a fotós kollégáktól megkaptam, hogy nagyot kockáztatok, hiszen ha nem sikerül a kihívás, lejáratom magam. Kicsit őrültnek kell lenni, de nem bántam meg. Mindig igyekszem megújulni, s már meg is van a következő workshop ötletem. ☺️

 

Ígéretemhez híven, alább küldöm számotokra az elkészült képeket, melyek JPG formátumban letölthetőek, a képek jobb alsó sarkában lévő nyíl ikonra kattintva. Az eredeti JPG képeket pedig itt láthatjátok, ahonnan szintén le lehet őket tölteni.

 

A galéria alatt pedig a tegnap felhasznált eszközökről és szoftverekről olvashattok. 

Igyekeztem a 4 kedvenc programomat összerakni nektek. Ebből az utolsó a Luminar 4 egy csoda, de csak novemberben érkezik. Az előd verzió a Luminar 3 már rég megvett engem. :)

A Olympus PEN E-PL9 -es fényképezőgépet használtuk, 45mm 1:1.8 -as objektívvel. Igaz a gép 16 megapixeles és nem is RAW formátumban fotóztunk. Ellenben ha valakit érdekelne, hogy mit is tud valójában, akkor ide kattintva megtekintheti a 4 évvel idősebb előd modellel készült RAW -ból kidolgozott kedvenc képeimet. Ebből lett a szerelem. :)

S ha valaki véletlenül szeretné kipróbálni bármelyik Olympus gépet, itt a Tedd próbára oldalon, díjmentesen pár napra befoglalhatja és tesztelheti. 

Kérdezték néhányan, hogy weboldal terén mit javasolnék. Véleményem szerint a WIX rendszere a legjobb a piacon. Már az ingyenes része is mindent megad, nagyon egyszerű a kezelése, ez az oldal is ebben a rendszerben készült.

Amit viszont helyben is mindenkinek javasoltam, hogy hozzatok létre egy google cégem profilt, és kezdjétek el gyűjteni az 5 csillagos véleményeket az ügyfeleitektől. S ha valakitől esetleg én is kaphatnék 5 csillagot, annak nagyon nagyon örülnék, hiszen ez az a visszajelzés minden alkotónak, ami hitet és erőt adhat a mindennapokban, hogy értéket tud adni, és szebbé tudja tenni mások életét a hobbija / hivatása által. 

Erre a rövid linkre kattintva tud nekem írni a google vendégkönyvembe és értékelni akinek tudtam valami pluszt adni ezzel a képpel és a tegnapi nappal: http://bit.ly/koszonom_a_velemenyt

Jöjjenek hát a szoftverek:

unnamed.png

facetune2

Az arc és test retus

program mobilra és

táblagépre.

App Store Logo_0.png
en_badge_web_generic.png
ico-pixelmator-photo_big-v8_2x.png

pixelmator photo

Fotó filterező és RAW kidolgozó alkalmazás iPad -re. 

App Store Logo_0.png

Portrait PRO

PortraitPro-logo.png

Profi arc és test retusáló, 

valamint sminkelő

program, MAC és PC.

mac-pc.png
logo_500.png

luminar 4

RAW kidolgozó és portré

retusáló szoftver, november 18 -án érkezik.

mac-pc.png