top of page
NFT portrait photo shoot - New Yorrk | Budapest | Wien
NFT portrait photo shoot / NFT Portréfotózás - New Yorrk | Budapest | Wien

NFT Portréfotózás

Azoknak akik igazán ki akarnak tűnni a tömegből!

hogy van egy fotód, amelybe minden benne van, amit csak el akarsz mesélni.

hogy ennek csak egyetlen hivatalos példánya van az egész világon, aminek te vagy a tulajdonosa.

hogy nincsenek megvalósítási korlátok, azt kapod, amit a fejedben megálmodtál.

Képzeld el

OM System Cameras Brand Ambassador
Hogyan történik

A twitter után hamarosan a facebook és az instagram is aktiválni fogja az NFT portréképek elhelyezésének lehetőségét. Mindenki egy kicsit ki akar tűnni a közösségi oldalakon, ez a funkció pedig remek lehetőség lesz azoknak akik ezt komolyan is gondolják. 

Felkészülés a fotózásra

Az első lépés, hogy legyen egy téma elképzelésed és hozzá egy helyszín ötleted. Mondok egy példát.

Üzletember vagy, de szeretnél egy meghökkentő, erős üzenetet hordozó képet magadról. Olyat, ami téged jellemez. Egy NFT portré kép lehet arckép, fél alakos és egész alakos egyaránt. Mi most az utóbbit válasszuk. Képzeld el, hogy felöltözöl elegánsan, elmegyünk egy tóhoz, és megörökítjük azt a pillanatot, ahogyan jössz ki csuromvizesen a tóból. A tekinteted határozottságot sugall, a testbeszéded pedig céltudatosságot. Az egész fotónak komoly üzenete lesz, még pedig az, hogy Te bármilyen szituációból ki tudsz jönni győztesen. 

Ami fontos egy NFT portré esetében, hogy olyan kép készüljön, ami 5- 10 - 20 év múlva is tetszeni fog. Vagy azért mert egy mérföldkövet idéz fel benned, vagy azért mert egyszerűen önmagad vagy a képen. Az NFT mindenkit túl fog élni. Mert amíg az internet létezik, a Te fotód fent lesz a blokkláncon kitörölhetetlenül. 

Mi kell az ötleten kívül még egy NFT képhez? 

Egy Ethereum alapú kriptopénztárca. Ugyanis ide kerül átküldésre az elkészült kép és innentől ez hivatalosan is a Te tulajdonodat fogja képezni. Legegyszerűbben a METAMASK.io segítségével tudsz ilyet regisztrálni, ha még nem rendelkezel vele. Ezt követően már csak időpontot kell foglalnod egy online vagy személyes egyeztetésre hozzám, ahol átbeszéljük az elképzeléseidet. Amennyiben a megbeszélés folyamán szimpatikusnak találsz engem és a szolgáltatást, jöhet is megvalósítás.

Hogyan történik a fotózás?

A fotózás történhet stúdióban, vagy egy általad kiválasztott helyszínen. Többféle stílusban készítünk képeket. Mindenben segítek, mert nem elvárható, hogy valaki egyből  jól tudjon pózolni. A rengeteg kép közül helyben kiválasztunk egyet, amiből majd NFT -t készítünk. A kiválasztást követően megvalósítjuk az utómunkát a képen. A végeredmény lehet fotó, vagy videó is, ezt előzetesen leegyeztetjük. 

 

Amikor kész a kép, vagy Neked küldöm át az eredeti fájlt és felrakod a kriptopénztárcádba, vagy pedig én töltöm fel az erre létrehozott albumba az OpenSea.io oldalon. Zárójelbe megjegyzem, az előbbi akkor jó csak, ha nem szeretnéd, hogy bárki megtalálhassa az Ethereum pénztárca címedet, mert ez mindig ott van egy NFT mellett alap információképpen.

Lehet ezt még fokozni?

Igen! Egyenlőre csak kifejezetten Hölgyek részére készült el egy egész napos NFT fotózási csomag. Itt különböző helyszíneken, szebbnél - szebb ruhákban, profi sminkessel és fodrásszal, illetve stylisttal együttműködve alkotunk világszínvonalú magazinba illő képeket. 

Bármilyen kérdésed lenne, keress az elérhetőségeimen bizalommal. 

Árak
  • Online elérhető

    Díjmentes személyes konzultáció velem, a ZOOM -on


    30 perc

    Díjmentes
galéria