top of page

Egy fotó, és a történet ami mögötte van

A nap, amikor belecsöppentem a BDSM világába...


Bánhalmi Norbert fotóművész - művészi aktfotózás - budapest

Nem hiszem, hogy van olyan hétköznapi Nő, aki egyszer ne játszott volna már el, legalább gondolatban, a domináns vagy az alávetett szerep kipróbálásával. A környezetemben jópár olyan Nőt ismerek, akiben "A szürke 50 árnyalata" című könyv elolvasása indította el az erre irányuló vágyakat, kíváncsiságot.Ám amikor a saját bőrömön megtapasztaltam mindezt a valóságban, ráébredtem, hogy a könyv pusztán egy leány regény, ami csak a felszínt kapargatja!

De ne is menjünk ennyire előre. Sokszor éreztem úgy a munkahelyemen, hogy túlzottan csendben vagyok. Jól csinálom a dolgom, de ha valamivel nem értek egyet, inkább megalkuvóan meghúzom magam, mondván: "Örülj, hogy legalább van munkahelyed!".

Ilyenkor inkább a közösségi média böngészésébe vetettem magam, pár perc erejéig, hogy feltöltődjek. Sokszor volt, hogy megosztottam egy idézetet, képet vagy videót, amivel kifejeztem mindazt, amit akkor éreztem. Az egyik ilyen megosztásom után egy férfi rám írt: meginvitált egy 2 – 300 főből álló Facebook csoportba, mert úgy érezte, hogy a posztjaim és a gondolkodásom alapján ott jól érezném magam. Azonnal befogadtak és jó fejek voltak, amolyan családi közösség lett privát beszélgetésekkel, és igazi barátságok szövődtek.

Majd jött Oxana Asthon Mayer. Kedves volt, csodás nő a fotókon, humoros és művelt. Lassan építettük fel a barátságot. Hosszú levelezések több hónapon keresztül, éjszakába nyúló csetelésekkel. Mivel azt hittem, hogy nő, így minden kis titkomat elárultam neki. Egyszer valami annyira csajosat mondtam neki, hogy megkért, nézzem meg jobban az adatlapját. Elolvastam. Mindenféle idegen szavak travi girl, extra tűsarok fétis, fűzők, kesztyűk, bondage, shibari és, nem utolsó sorban, klitty...Irány a Google és könyvtár. Kérdések ezrének leírása és összegyűjtése. Szóval rengeteg dolgom volt. Estére megvilágosodtam, hogy egy férfi testben élő nővel van dolgom. De bennem még mindig voltak kérdések. Felhívott - bugyi nedvesítően mély hang. Nem sokkal később találkoztunk, egy valóban jó nő állt velem szemben, akin viszont látszott, hogy férfinek se lenne utolsó. Kért, hogy ne a férfit nézzem benne, mert nem tudják róla, hogy az.

Eljött az első hétvége, nálam voltunk, mert ő 100 km-re lakik, de ingyen utazik. Kicsit riadt voltam, hisz nagyon megkedveltem, de nem tudtam, ő mit szeretne tőlem. Se szexről, se szerelemről nem beszéltünk - barátok voltunk. Két napra érkezett egy nagy bőrönddel! Nem sorolom, de a felszerelés közt volt 3 pár körömcipő. Az első átöltözésénél majdnem elnevettem magam. Elég szürreális volt, kívül igazi Nő, szép mellek és lent is szép punci, de a hangja férfias volt. Nem történt semmi az esti simogatásokon kívül. Akkor mondta el, hogy ő switch. A Google újra a segítségemre volt: tehát ő alávetett és domina is.

- Szóval meg akarsz verni? - kérdeztem.

- Nem Aranyhaj, csak én uralkodom. - mondta könnyedén mosolyogva.

- Próbáljuk ki!

Így jött el a következő hétvége, de ekkor már határozottan feszült voltam. Nem tudtam, mennyire fog bejönni neki egy duci lány. Tudni kell, hogy ő a transzfesztitáknál is különleges, mert leszbikus is. Jöttek a csókok, ölelések, majd hirtelen megállítottam. Hisz ő leszbi, úgy nem lehet. Erre közölte, hogy attól még a klitty-jével is tud élvezni. Rábíztam magam, vágytam a folytatásra. Minden egyes csók és ölelés maga volt a menyország. Sosem éreztem még ennyire bujának magam. Olyan érzésem volt, mintha a combjaim közt levő „rés” egy éppen kitörő vulkán lenne, amiből lassan, de stabilan elindult a lávafolyam. Elsőre szégyelltem a helyzetet, mert érthetetlen volt számomra ez az állapot, hogy az öröm és vágy forró nedűje beteríti a testem az alsó tájait. Óvatosan összeértünk odalent és minden maga volt a vanília.

Jött a második együttlét: próbáljak sub (alávetett) lenni. Sétálj így, meg úgy. Bla bla. Rájöttünk, hogy sub biztos, hogy nem vagyok. Próbáljuk ki a dominaságot! Ok. Kezembe adott egy ostort és kérte, hogy legyintsem meg. Ahogy megfogtam, megint teljesen elöntött a gyönyör édes nedűje odalent. Egyből jól éreztem magam ebben a szerepben. Erősnek, vonzónak és sérthetetlennek. Az első ostorcsapásnál még bizonytalan volt a kezem. Kicsit meg is ijedtem, mikor megláttam, hogy a csapás helyén halványan kipirosodott a bőre. Nem szólt semmit, csak rámnézett, türelmetlenül várta, hogy folytassam. Meglendült a kezem, most már erősebben, majd egyik csapás követte a másikat. Nagyon tetszett, ahogy láttam, mennyire élvezi az ostorcsapásokat, s furcsa módon, mindemellett olyan szinten izgalomba jöttem, mint az első találkozáskor.

Ez az izgató lángolás azóta is tart. Így lettem lépésről lépésre igazi domina.

Pár hónapra rá meghívtak bennünket egy shibari estre. Féltem, hogy hogy fogok szerepelni, de számomra is meglepő módon, nagyon könnyen ment. Még be is álltam pultosnak, ugyanis sokan voltak a bisztró részen. Kedvesek voltak, közvetlenek - befogadtak, mint egy nagy család. Ismert embereket láttam, politikusokat, híres tévés személyiségeket. Ilyen mondatokat hallottam tőlük: "Jaj, de édes cipőd van, felpróbálhatom?" Ki mondana nemet erre? Érdekes külön világ ez, és valahol mégsem. Hiszen itt is ugyanúgy emberek vannak - igazi, mély és meg nem értett lélekkel. Szeretem őket.

( A boritókép, csak illusztráció )


 

• A CV / portréfotózásról, itt olvashat bővebben

• A portfólió / társkereső fotózás szolgáltatásról, itt olvashat bővebben

• A fehérneműs -, és művészi aktfotós szolgáltatásról, itt olvashat bővebben

4 076 megtekintés

Szolgáltatások Budapest & Bécs

Bánhalmi Norbert - fotóművész / profi fotós

Látni és
Láttatni a
Láthatatlant

bottom of page