top of page

Minden fotónak van egy különleges története

Az égiek vezetésével


Losoncziné Gordos Judit - A Nő Világa - fotó: Bánhalmi Norbert profi fotós

25 évvel ezelőtt lezártam az első házasságom. Szerencsére továbbra is jó kapcsolatban maradtunk a gyerekeim apjával. A lakás az enyém maradt, elcseréltem, majd üresen árválkodott. Megismertem életem párját, összeházasodtunk és egy szép nagy családi házba költöztünk.

Minden rendben volt. Mégis, pár év elteltével kezdett romlani a kedvem. Testi tünetek is jelentkeztek, nem értettem miért. Mindenem meg van, szerető férj, vállalkozás, munkámban sikerek, gyerekek, rendezett anyagiak.

Mi bajom van?- gondoltam, lehet, hogy jó dolgomba nem tudom, mit csináljak?

Aztán egyik betegségem elmúlt és jött a másik.

Ekkor kaptam egy ajánlatot egy kedves természetgyógyász doktornőtől, böjtöt szervez, menjek el. Sokat gondolkoztam, de a férjem bátorított. "Elviszlek és ha nem érzed jól magad szólsz és elmegyek érted." A támogatás segített a döntésben. Elmentem egy hétre és hatalmas változás történt. A testi-lelki tisztulás által az érzékelésem felerősödött. Finom semmihez sem hasonlítható illatokat éreztem, minden mozdulat, gondolat értelmet kapott. Átjárt az öröm a teljesség érzése, megtaláltam a bensőmbe vezető utat. Megtanultam ne kint keressem magamat, hanem bent, minden ott van. Megtaláltam önmagam.

Minden testi- lelki problémám eltűnt és nem jött vissza soha többé. Mindig is érdekelt a misztikum. A belső tudományok kezdtek el érdekelni.

Sokat, tanultam, olvastam és megismerkedtem egy csodálatos gyógymóddal a Prána energia gyógyítással és képeztem magam tovább. Tapasztalataim alapján csodákra képes.

- De miért is említettem a lakást.

Egyre többször eszembe jutott az üres lakásom. Gondolatban elkezdtem tervezni, hogyan rendezem be. Gyakran odamentem, tervezgettem. Jó volt ott lenni.

Magam sem értettem miért.- Költözzek oda?

Miért? - Hiszen itt a nagy családi ház és élünk boldogan.

Sokszor érkezett a hívogató érzés.

Egyszer csak késztetést éreztem, hogy nekem gyógyítanom kell. Eddig is segítettem családtagjaimnak, ismerősöknek. Elmeséltem a férjemnek, hogy én csak ezzel szeretnék dolgozni, hogy a vállalkozást egyedül vezesse tovább.

Megbeszéltük, és egy napon berendeztem a régi lakásom és elkezdtem dolgozni Prána terapeutaként és Prána oktatóként, közel egy év tizede.

Így vezettek az Égiek. Kiegyensúlyozott és boldog vagyok.

Hittem a megérzéseimben, az intuícióban, lelkem mutatta az utat. Bíztam magamban.

bottom of page