top of page

Egy fotó, és a történet ami mögötte van

Csak egy portré miatt jöttem, de ...

• Beszámoló cikk •

Bánhalmi Norbert - profi fotós - portréfotózás

Alapvetően vidám, energiával teli nőnek érzem magam, aki élvezi a férfiak elismerő pillantásait, előzékenységét, udvarlását. Ezek az apró, környezetemből kapott “bonbonok” folyamatos pozitív visszajelzést adnak a magabiztosságomnak. Úgy gondolom, egy-egy szép fotó hatása is olyan “bonbon”, ami hozzátesz a nőies kisugárzáshoz, önbizalomhoz.


Norbi néhány éve már készített képeket rólam, így személyes tapasztalatból, illetve oldalát követve is ismerem szebbnél szebb munkáit, precizitását. Mivel ismerős helyre és fotóshoz jöttem, idegentől, újdonságtól való feszengés nem volt bennem, csak kellemes készülődés, izgalommal teli várakozás. Hullámos vagy egyenes legyen a hajam, milyen ruhát vegyek fel, hogy sminkeljem magam, ami a képeken nem túl sok, de nem is kevés. Feltételezem ezek a gondolatok minden nőt foglalkoztatnak fotózás előtt. Azonban ilyen napra / élményre nem számítottam. Egy útközben kapott rossz hír miatt Norbihoz félig lesírt sminkkel érkeztem, az eső miatt a hajam sem olyan volt mint reggel, a kép elkészültéig a ruhám is piszkos lett, és a legkevésbé sem volt hangulatom bájosan mosolyogni a kamera előtt. Ráadásul a képeket ajándékba kaptam…


Aki járt már Norbinál, tudja hogy minden fotózást rövidebb-hosszabb ideig tartó beszélgetésekkel kezd. Ezek a beszélgetések szerintem mindenki lelkének jót tesznek, hisz különlegesnek érzi magát tőle az ember, ráhangolódik a fotózásra, ami utána visszatükröződik a képeken is. Mikor felvázoltam Norbinak rosszkedvűségemet, ő egyszerűen csak annyi mondott, hogy “elkészíthetjük a világ legszebb szomorú képét is”. Mint egy varázsmondat, ettől már jobban éreztem magam, majd egy kiadós beszélgetés után már nem is voltam szomorú, az önbizalmam és a vidámságom visszatért, és végül készült egy nőies, kissé kacér kép is - pont, amilyet eredetileg szerettem volna.


Csak néhány klassz portré miatt jöttem, de sokkal többel távoztam.


 

• A CV / portréfotózásról, itt olvashat bővebben

• A portfólió / társkereső fotózás szolgáltatásról, itt olvashat bővebben

• A fehérneműs -, és művészi aktfotós szolgáltatásról, itt olvashat bővebben


123 megtekintés

Comments


Fotós szolgáltatásaim

Bánhalmi Norbert - fotóművész / profi fotós

Látni és
Láttatni a
Láthatatlant

bottom of page