top of page

Egy fotó, és a történet ami mögötte van

Egy Anya vallomása a benne rejtőző NőnekAzt hiszem nem vagyok egyedül az Élet nagy problémájával, hogy Anyukaként hogyan éljük meg a nőiességünket? Minden Anya számára természetesen a CSALÁD az első és alárendeljük magunkat a gyerekeink és a férjünk minden óhajának-sóhajának. Holott -félreértés ne essék- ezt örömmel tesszük, hiszen minden Anyában ott vannak az anyai ösztönök, de sokszor megfordul a fejünkben, hogy hol jövünk mi a képbe?


Ránk ki gondol, hogy Anya vajon mit érez, milyen nehéz lehet neki ezt átélni, egy-egy problémát megoldani stb. Nőként a házasságban, a családban betöltött szerep a legcsodálatosabb és a legnehezebb feladat is egyben. Minden órában, percben mosolyogva a gyerekek elé állni, még akkor is, ha éppen tombolva elfutnál az egész világ elől. Igen, azok a fránya hullámvölgyek, de az élet apró örömei mindig csodaként aranyozzák be a mindennapokat, átsegítve ezzel a legnagyobb nehézségeken is. Minden reggel és este hálát adunk a sorsnak, hogy átélhetjük a csodákat: együtt vagyunk, egészségben és boldogságban tölthetjük a napjainkat, a gyermekeinken keresztül láthatjuk egy emberi élet minden fontos mozzanatát.


"Az anyai szeretet az egyetlen az érzések közül, melyet nem befolyásol sem idő, sem tér, sem az, hogy viszonozzák-e vagy sem."


Anyának lenni a legcsodálatosabb dolog a világon!


És persze idővel, ahogy telnek-múlnak az évek, ráébredünk, hogy az Anya mögött, ott vhol mélyen, NŐK vagyunk. Vágyunk a szereretre, a törődésre, az apró figyelmességekre és a kettesben eltöltött lopott percekre, órákra. Újra fel kell magunkban fedezni a NŐT, újra megismerni a testünket, elfogadni a hibákkal együtt, mégis büszkén vállalni és szeretni önmagunkat, úgy ahogy vagyunk. A valódi szépség nem a külsőségekben rejlik, hanem a boldogság sugárzik ki az arcunkra és mások is akkor látnak szépnek, ha elfogadod önmagad és jól érzed magad a bőrödben. Találd meg az énidőt, csempéssz be pár percet minden napodba és figyelj önmagadra! Ha Te boldog vagy, akkor a család is az lesz! Teljesedj ki a munkádban, éld úgy az életed, hogy évek múlva ne kelljen azt mondanod, ohh ezt bárcsak máshogy csináltam volna. Ha nem így érzed, változz és változtass, merj ÉLNI! Megélni, átélni, élvezni, csalódni, tenni vagy épp nem tenni... Döntéseid következményeit büszkén vállald fel, ha elbuksz, állj fel és emelt fővel menj tovább! Keresd a helyed, a tökéletes helyet, amivel teljes egésszé válhatsz és kiteljesedhetsz a munkádban is és azt mondhasd, hogy megérkeztem, itt a helyem. Szeresd és támogasd a családod, de közben találj rá önmagadra is!


"Az anyaság alázat. Szolgálat és lemondás. Élethosszig tartó aggódás. Önismereti lecke. Kétkedés és hit önmagadban. Az anyaság kötelék. Ragaszkodás és elengedés. És mindenekelőtt hála. Hála annak, akit megszültél, és annak, aki téged megszült."


Ezek a szavak jellemzik leginkább számomra is az anyaság fogalmát. Aki pedig ANYA és NŐ is tud lenni egyszemélyben, a legcsodálatosabb dolog a világon!


 

• A CV / portréfotózásról, itt olvashat bővebben

• A portfólió / társkereső fotózás szolgáltatásról, itt olvashat bővebben

• A fehérneműs -, és művészi aktfotós szolgáltatásról, itt olvashat bővebben

683 megtekintés

Szolgáltatások Budapest & Bécs

Bánhalmi Norbert - fotóművész / profi fotós

Látni és
Láttatni a
Láthatatlant

bottom of page