top of page

Minden fotónak van egy különleges története

Miért akarjak megfelelni bárkinek?


A Nő világa - Marcsi

Életemnek abba a szakaszába értem és vagyok, amikor fel tudom ismerni, kik azok, akik képtelenek elfogadni embertársaikat, szeretet adni, stresszt okoznak, rossz energiát hoznak, rombolnak és képtelenek építeni.

Tudatosan élni azt jelenti, hogy szeretem, elfogadom magamat, felismerem kik, azok, akik ezt képesek megtanulni. Azoknak átadom, együtt emelkedünk és számomra ez a siker, így érzem magamat elégedettnek és eredményesnek.

Mesterelme csoportom van, magamban így hívom őket. A tagok nehézségekkel indultak és most elégedetten élik az életüket, folyamatosan emelkednek, nagyon büszke vagyok rájuk. Testi, lelki vagy anyagi nehézségeik ellenére képesek voltak megállni, majd átfordítani negatív gondolataikat pozitív irányba, képesek bízni saját magukban és a Végtelen Intelligenciában. Nap mint nap apró lépéseket tesznek, kimondják mire vágynak, és tesznek is érte. Minden nap csoda történik velük, mert minden területen megtapasztalják a változást, meglepődnek, hogy milyen egyszerű az egész. Elfogadnak minden pozitív mondatot, amitől folyamatosan napról napra változik az életük minősége. A feléjük áramló szeretetre és lehetőségekre rácsodálkoznak. Már értik, hogy belőlük indult el a minőségi változás.

A boldog, kiegyensúlyozott ember a zárt ajtóban is kihívást lát, míg a boldogtalan ember akadályt. A boldog ember a kudarcokat is teljesen máshogy kezeli, a pozitív gondolkodású ember egyszerűen más szinten működik, így mást vesz észre az életből és abból, amit az nyújt számára. Mindenki képes elérni ezt az állapotot, meg kell nyílni rá és megváltoztatni az élethez, a körülményeinkhez való hozzáállást, de legfőképpen a belső reakcióinkat. Ezért az állapotért minden nap teszek, úgy, mint amikor elhatározom, hogy sportolok, mert így jobban érzem magamat. A boldog ember egyik jellemzője, hogy értékes, szoros baráti kapcsolatai vannak.

Egy jó barát megfizethetetlen, aki jó hatással van az életemre, igazi kincs. Igyekszem olyan emberek társaságában lenni, akik szeretnek és elfogadnak, akiktől tanulhatok, akikre képes vagyok felnézni. Nagyon sokat számít, hogy milyen emberekkel veszem körbe magamat, milyen energiákat engedek be az életembe. Egyes barátságok, bármennyire is kedvesek számomra, lehet, hogy visszahúznak, vagy ami még rosszabb: egy helyben tartanak, ezért tudatosan elengedem őket. Önmagamból indul ki az elégedettség. Tilos kívülről várni az boldogságot.

A szívemben, az agyamban van a csoda. Észreveszem magamban az örömforrásokat, a pozitív lehetőségeket, amiket meg tudok teremteni az életemben, ezáltal boldog embernek érzem magamat. A mozgás nagyon egészséges. Javít a testképemen, levezeti a felgyülemlett feszültséget, és ami a legjobb, hogy az agyban endorfint, vagyis boldogság hormont termel. Mindig látom, hogy mi a jó az életemben.

A sikeres ember azt tartja szem előtt, ami az életben jó. Tilos a hiányra koncentrálni.

A fókuszom inkább a bőségen van, azon, amiért hálás vagyok már most is. Értékelek minden egyes pillanatot az életben, tudom, tilos ostorozni magamat a hibáim miatt. Csupán addig gondolok rájuk, amíg levonom belőlük a tanulságot.

Több pénzt költök élményekre.

Az elégedett ember egyszerűen elegáns, tiszta és kiegyensúlyozott. A boldog ember szeret élni és célokat tűz ki maga elé, nincs előtte akadály.

Kevés dolgot veszek meg, csak azt, aminek hasznát veszem, ezért inkább élményeket veszek magamnak és szeretteimnek, mert ezek a boldog pillanatok, valóban gazdaggá teszik az életünket. Figyelek a negatív érzéseimre. Az igazság meglátása miatt néha szükség van a szomorúságra is. Elfogadom, ha gyengének, elesettnek érzem magamat. Ez sokkal egészségesebb, mint ha elnyomnám a bánatot, a dühöt. Megélem az érzéseimet, akkor is, ha az kellemetlen számomra. Igyekszem minél hamarabb megszabadulni tőlük, annál hamarabb leszek újra szabad és hiszem, hogy szerencsésen alakul a sorsom.

Az egyetlen dolog, amitől félni lehet, az a félelem, árt a léleknek. Az elnyomás, a hazugság megnyomorít, ott nincs fejlődés. Azokét is, akik azt terjesztik! Ezért éheztetem félelmeimet és folyamatosan táplálom a hitemet.

A boldog ember ad és kap. Hiszem és tudom, megkapom szükségleteimet, teljesülnek vágyaim időben és teljes mértékben. Figyelek megérzéseimre és ösztöneimre. Továbbadom tudásomat és árasztom a szeretetet. Minden megtörténik, amit elképzelek és hálás vagyok érte.

( A borítókép, illusztráció ) 

• A CV / portréfotózásról, itt olvashat bővebben

• A portfólió / társkereső fotózás szolgáltatásról, itt olvashat bővebben

• A fehérneműs -, és művészi aktfotós szolgáltatásról, itt olvashat bővebben

bottom of page