top of page

Egy fotó, és a történet ami mögötte van

BDSM mindenkinek más a Normális

• Beszámoló cikk •

Bánhalmi Norbert - profi fotós • Művészi Aktfotózás

Volt egy megélt együttlétem a párommal, aminek hatására egy másik Nő kezdett el kibontakozni belőlem. Ezt szerettem volna képek formájában viszont látni. Miután volt már egy hasonló ötletem és gyönyörűen lett fotók formájában megvalósítva, nem volt kérdés bennem, hogy kit fogok megkeresni ezzel.


Számomra nagyon fotos, hogy ne egy ügyfél legyek a többi közül, hanem azt érezzem, hogy különleges vagyok. Fontos vagyok, az érzéseim a gondoltaim, a testem a lelkem. Ne stopperórával mérjük a fotózást meg a képek számával, hanem egy flow -ba legyünk és alkossunk valami művészit, valamit, amiben fesztelenül, gátlások nélkül önmagam lehetek, amit abban a pillanatban érzek, mikor együtt vagyok a párommal. Ez hatalmas bizalmat igényel, és fontos a számomra, hogy ezeket az energiákat elbírja a másik fél és egyenragúak tudjunk maradni, ne tudjam megsemmisíteni az alkotó társamat a bennem dúló intim és szeretet energiákkal.


Bár kissé félve küldtem el az alábbi történetet neki, de reménykedtem benne, hogy nem fog elutasítani. Azt tudom, hogy abszolút olyannak fogadott el amilyen vagyok, és szeretettel végig segített az előző elég extrém ötletem megvalósításán.



" Szia Norbi,


Ezt a történetet szeretném képekben viszont látni, ugye megtudjuk csinálni?


Későre járt már. A kanapén ülve néztem a tv-t és vártam a páromat, hogy haza érjen.


Egyszer csak nyílt az ajtó és megjelent Peti. Levette a cipőjét, felakasztotta a kabátját és belépett a nappaliba. Arcát csak a tv fénye és a sarokban álló lámpa világította meg. Mosolygott. Lehuppant mellém a kanapéra, lerakta a táskáját és hatalmas puszit nyomott az arcomra, miközben kigombolta az inge nyakát, elkezdte mesélni a napja eseményeit.


Cseppet sem tűnt fáradtnak, sőt, inkább izgatottnak éreztem. Néha már hadart és külön koncentrációt igényelt, hogy lépést tudjak tartani a mondanivalójával, míg végül el is veszítettem a fonalat. Akkor kértem meg, hogy lassítson és mondja el, mi az oka ennek a pörgésnek, hisz az elhangzottak alapján egy átlagos nap van mögötte.


Ekkor egy huncut mosoly jelent meg az arcán, mutatóujját felmutatva türelemre intett. Magához vette a táskáját, kinyitotta és kivette belöle, majd az ölébe tette a csomagot. Kíváncsian vártam, mit rejt a doboz ami újabb mosolyt csalt Peti arcára.


Kibontotta. A csomag tartalma meglepett... 2 kisebb bőrszíj, rajtuk lánccal. Bilincs.

Peti felnézett a polcra, ahol az erotikától duzzadó könyveim sorakoztak:

-Gondoltam... mi lenne ha nem csak olvasnád...


A mondatot be se fejezte. A bilincset mellém tette, felállt, majd engem is felsegített a kanapéról. Magához húzott és finoman megcsókolt. Mintha nem is ugyanaz az ember lett volna, mint aki percekkel ezelőtt még féktelenül pörgött.


Átkarolt, majd kezeit lassan futtatta végig a köntösöm szalagján egészen a csomóig, amit könnyedén kioldott, majd a szatén anyag alá nyúlt. Kezeit lágyan simította felfelé a derekamon, onnan a meztelen melleimen át a vállaimra, ahonnan egy határozott mozdulattal ejtette le rólam a köntöst, ami könnyedén hullott a földre és én ott álltam előtte egy kis fekete bugyiban.


Peti felvette a kanapéról a szíjpár egyikét és megfogta az egyik kezem. Ismét megcsókolt, de ez már határozottabb volt az előzőnél és közben a bilincs pillanatok alatt a csuklómra került. Megfogta a másik szíjjat, azzal a hátam mögé sétált. A nappaliban álló szekrény tükrében kisértem végig ahogy Peti megáll mögöttem. A szíjjat lassan húzta végig a hátamon, a tarkómtól egészen a fenekemig és én behunyt szemmel adtam át magam az izgató érzésnek, ahogy haladt lefelé a gerincem mentén. Akkor előre nyúlt a szabad kezemért és hátra húzta. Ő egészen hozzám simult, a nyakamban éreztem heves lélegzetvételét, miközben már feszítette is a bilincset a csuklómra, majd a másik kezemért nyúlt, hogy a két szíjjat a rajtuk lévő lánccal rögzítse.


Peti a táskájához lépett, amiből előkerült még egy doboz. Izgatottan vártam, mit rejthet még. Kibontotta a csomagot, amiből egy újabb bőrszíj került elő, rajta egy fém karikával. Peti ismét mögém lépett és a nyakamhoz illesztette a nyakörvet. A tükör felé fordított, hogy láthassam, ezzel még izgalmasabbá vált játék... a nyakörv finoman, de határozottan feszült a nyakamon. Ahogy hátulról hozzám simult, a hátrabilincselt kezeim épp a duzzadó férfiasságát érték és én mélyet sóhajtottam a vágytól.


Elém lépett, a nyakörv karikájába akaszotta ujjait és magához rántott, szenvedélyesen megcsókolt, az ajkamba harapott, majd a hálószobába vezetett.... "



Bánhalmi Norbert - profi fotós • Művészi Aktfotózás

Bánhalmi Norbert - profi fotós • Művészi Aktfotózás


Sokan ismerjük a Szürke ötven árnyalata trilógiát, várjuk a 365 nap folytatását, lerohanjuk a könyvesboltokat J. L. Perry Rohadék-aiért vagy emeljük le polcainkról Lakatos Levente könyveit, hogy a gondolatai a vágyainkkal játszon.


Eltérő stílusúak, de ugyanazért követjük, nézzük, olvassuk mindet... általuk megnyílik előttünk egy tiltottnak gondolt, de inkább titkolt világ, ahol szókimondó lesz a tabu és életre kelti a vágyat. Elénk tárul az, amiről nem beszélünk. Sok esetben még a saját párunkkal sem merjük megosztani, ha valami eltérőre vágyunk a megszokottól.


Ezek a művek (legyen az film vagy könyv) testközelből adják az élményt, a szereplőkkel együtt élhetjük át a szenvedélyt, az érintésekkel gerjesztett sóhajt, elénk tárják a legvadabb vágyainkat, választ kaphatunk a kérdéseinkre és segíthet felfedezni a saját erotikus világunkat. Egy izgalmas játék kukkolóivá válunk, annak a ,,bűnnek" a részesévé , ami a fantáziánknak is az ördögei.


Bánhalmi Norbert - profi fotós • Művészi Aktfotózás

Bánhalmi Norbert - profi fotós • Művészi Aktfotózás

Én is a könyvek soraiból tudtam meg, mi az ami izgatóan hat rám, de sosem hozakodtam elő velük. A párom volt az, aki a könyveimen áttekintve életre keltette és felszabadította a titkos vágyaimat... megszűntek a tabuk és egy sokkal erősebb kötelék, egy bensőségesebb kapcsolat alakult ki közöttünk a hálószobánk falain kívül is.


Varga - Szömös Anita

 

• A CV / portréfotózásról, itt olvashat bővebben

• A portfólió / társkereső fotózás szolgáltatásról, itt olvashat bővebben

• A fehérneműs -, és művészi aktfotós szolgáltatásról, itt olvashat bővebben

1 063 megtekintés

Fotós szolgáltatásaim

Bánhalmi Norbert - fotóművész / profi fotós

Látni és
Láttatni a
Láthatatlant

bottom of page