top of page

Egy fotó, és a történet ami mögötte van

Tamás története az útkeresésről

• Beszámoló cikk •


„Kedves Olívia!

Tamás vagyok, 40 éves.

Néhány hónapja a fejembe vettem, hogy készíttetek magamról egy fotósorozatot. Egy ismerősöm ajánlotta Norbertet, ő pedig téged.

Szeretném megtudni, hogy ki vagyok, és hogy ehhez milyen frizura, ruha áll jól.…”


Bánhalmi Norbert - profi fotós - portfólió fotózás és társkereső fotózás

Ezzel a néhány sorral indult Tamással közös „utunk”. Tudtam, hogy különleges feladat elé nézünk, hiszen Tamás élete fordulópontján keresett meg engem, eltökélt volt a fejlődés, a változás felé.


Első személyes találkozónkra a Heaven in Style Szépségszalonban kerítettünk sort. A helyszínt tudatosan választottam, a cél az volt, hogy Varga Gyémánt mester fodrász személyre szabott, hasznos tanácsokkal lássa el Tamást a számára legideálisabb haj,- illetve szakállviseletről. A hosszú évek óta megszokott körszakáll helyett javasoltuk a sármos, egységes borosta kipróbálását.


Bánhalmi Norbert - profi fotós - portfólió fotózás és társkereső fotózás

Az öltözködés terén kezdésként közösen átnéztük Tamás ruhatárát. Könnyű dolgom volt, hiszen már ismerős volt számára a színtípusok fogalma, és azt is érezte, hogy az öltözködésben sokkal több lehetőség rejlik annál, mint amit ő jelenleg kihasznál ebből. Hamar meg is beszéltük a saját ruhatárával kapcsolatos ötleteket, illetve a felmerült hiány darabokat. Listánkat tudatosan szem előtt tartva indultunk el az Aréna Plázába. Az új szetteket tudatosan válogattuk össze, hogy minden tökéletesen kombinálható legyen egymással, hisz a stílus mellett a praktikum a legfontosabb egy férfi ruhatárban. Körülbelül 2,5 órával később, a vásárlásunkat sikeresen teljesítve ültünk be egy kellemes, levezető kávéra, hogy összegezzük a napot és átbeszéljük a fotózásra szánt szetteket. A közös „munka” nagyon jó hangulatban telt, Tamás egy rendkívül nyitott és érdekes személyiség, igazán jókat beszélgettünk az élet más témájában is, mint az öltözködés.


Bánhalmi Norbert - profi fotós - portfólió fotózás és társkereső fotózás

Tamást néhány héttel ezután láttam ismét viszont, a fotózás megbeszélt időpontjában, Bánhalmi Norbert stúdiójában. Látszólag ugyanaz a férfi állt szemben velem, mint akitől elbúcsúztam a pláza bejáratánál, de mégis mintha valami megváltozott volna. Sugárzott a magabiztosságtól, mosolygott, jól érezte magát a bőrében és a kamera előtt is hamar ellazult. A képek magukért beszélnek.


Hogyan alakult Tamás élete, miután elváltunk egymástól? A fotózás után nem sokkal az alábbi kedves visszajelzést kaptuk tőle:


„Óriásit változott a világ körülöttem!..

Az utcán, a tömegközlekedésen, a társaságokban megnéznek a nők! A tekintetüket nem kapják el azonnal rólam. Tudom, ők képesek 0,1 másodperc alatt megfigyelni minket De most másodpercig néznek, visszanéznek rám! Szívesen beszélgetnek velem.

Két randiappon regisztráltam. Gyönyörű nők “lájkolnak”. Olyan nők, akikről soha nem hittem, hogy valaha is észrevesznek. Nem csak az én kedvelésemre válaszolnak pozitívan. Többször van úgy, hogy ők jelölnek be elsőként….”


Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a sikeres kiteljesedésnek.

 

• A CV / portréfotózásról, itt olvashat bővebben

• A portfólió / társkereső fotózás szolgáltatásról, itt olvashat bővebben

• A fehérneműs -, és művészi aktfotós szolgáltatásról, itt olvashat bővebben


Comments


Bánhalmi Norbert - fotóművész / profi fotós

Látni és
Láttatni a
Láthatatlant

Fotós szolgáltatásaim | Budapest & Bécs

bottom of page