top of page
Rekklámfotózás és AI képalkotás

Reklámfotózás 

AI képalkotás

Egyedi elképzelések nemzetközi színvonalú kreatív megvalósítása. Profi technikai háttér.

2006 -ban kezdődött minden, mikor a Hungaroring egyik hivatalos fotósává választottak. Ez volt az igazi gyújtópont ahol eldöntöttem, hogy engem a reklám ipar érdekel a legjobban, ezért elkezdtem kitanulni a reklámfotózás minden csínját - bínját. Amiről most már tudom, hogy egy soha véget nem érő tanulási folyamat.

Nehéz elmagyarázni, hogy mi is kell a reklámfotózáshoz, de 2020 óta az a megtiszteltetés ér, hogy szakmai zsűrije lehettek Magyarország legrangosabb kreatív fotós versenyének, ahol én is végigmegyek évről - évre a feladatokon, a fenti videó az egyik kedvenc feladatsorom megoldását mutatja be.

A 2020 -as évben a Holland football válogatott hivatalos reklámfotósa lettem az Európa Bajnokság
budapesti fordulójának idejére

 

Az évek során számos világmárkával dolgoztam együtt itthon, mielőtt 2014-ben New Yorkba költöztem, ahol megszereztem nemzetközi tapasztalataimat.

Részletek

A mai világban eszközök hada áll rendelkezésre, hogy egy tökéletes reklám fotó elkészüljön. Mindenkinek muszáj fejlesztenie magát, mert sokszor például elég az AI képalkotási mechanizmusához nyúlni és nincs értelme hatalmas csapatot megmozgatni egy - egy kép elkészítéséhez.

Az ügyfelek elégedettsége mindig az elsődleges szempontom volt a számomra, és ezáltal sikerült olyan nemzetközi kapcsolatokat kialakítanom, amelyek hosszú távon a mai napig működnek. Munkásságomat az OM System | Olympus fényképezőgép világmárka is elismerte, amikor 2018 -ban nagykövetüknek választottak. Bevallom, ez a számomra a legértékesebb szakmai elismerés. Tovább erősítette a bennem élő tanulási vágyat és önbizalmat adott ahhoz, hogy elkezdjem oktatni a fotózást. Diplomámat New York -ban szereztem meg, mert ott ért a legnagyobb inspiráció. Olyan szakemberektől tanulhattam, akiknek már csak a közelében lenni is egy hatalmas álom a fotósok többségének.

Brand Art Studio név alatt egy komplett fotós, videós és grafikus csapatot hoztam létre, akik New Yorkban, Budapesten és Bécsben is alkotnak. Fontos a mai világban a megbízhatóság és valljuk be, a cégeknek garanciára van szükségük, hogy a megbeszélt munka biztosan a legmagasabb színvonalon és határidőre el legyen végezve. A csapatomnak köszönhetően nincs olyan téma, amit ne tudnék nemzetközi színvonalon rövid határidővel megvalósítani. Sikerünk titka, hogy együttműködéseink során garantáltan magas színvonalú, költséghatékony és kreatív megoldásokat tudunk szállítani.

Az AI képalkotásban való jártasságunk lehetővé teszi, hogy költséghatékonyan és precízen dolgozzunk. Emellett kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy minden egyes munka valódi pozitív élmény legyen az ügyfelek számára is. Nálam nincsenek szürke és unalmas percek, hiszen minden pillanatban a kreativitás és a szenvedély vezérel. Célom az, hogy mind az Önök, mind az ügyfeleink elégedettek legyenek, és büszkén állíthassák nevüket az általam létrehozott művek mögé.

Az elégedett ügyfél számomra a legjobb reklám, és hiszem, hogy a szájhagyomány útján terjedő hírnév a legértékesebb eredmény. Ennek a filozófiának köszönhetően több mint 700 darab 5 csillagos Google értékeléssel büszkélkedhetek, ami az európai fotósok élvonalába emel.

Egy különleges elismeréssel is rendelkezem, ugyanis a 2021-es Futball Európa-bajnokságon a Holland Válogatott hivatalos fotósaként választottak ki. Ez a lehetőség megerősítette bennem azt a hitet, hogy a munkám magas színvonalú és elismert a legnagyobb szakmai körökben is.

Hozzám fordulva garantálom, hogy minden egyes projektünk során minden résztvevő győztesen kerül ki. Szenvedéllyel törekedem arra, hogy minden pillanatban a legjobb eredményeket érjük el. Szakértelmemmel és kreativitásommal segítek abban, hogy az Önök vállalata kiemelkedjen a versenytársak közül, és magával ragadó, lenyűgöző képeket mutathasson be.

Remélem, hogy ez a rövid bemutatkozó levél felkeltette érdeklődésüket, és örömmel várom, hogy megtudjam, hogyan segíthetek Önöknek a következő izgalmas projektben. Ne habozzanak kapcsolatba lépni velem és csapatommal a Brand Art Studio -nál.

AI kép rendelés
galeria

Árajánlat kérés

Az üzenetét kézbesítettük!

partnereim

Néhány partner akik 1999 óta, igazolhatóan igénybe vették a cégem reklámfotós szolgáltatásait. 

bottom of page