A világban már számtalan műalkotás készült el úgy, hogy különböző művészeti ágak képviselői összefogtak és elkészítettek valami újat, valami egyedit. Ez inspirálta a Vincent & Vincent író párost, hogy legújabb verseskötetüket életre keltsék. Olyan érzéseket közvetítenek a verseiken keresztül, amit szinte minden embert átélt már legalább egyszer az életében. Néhány verset pedig Kovács Olga színművésznő és Telekes Péter színművész életre is kelt a könyvben, amit az olvasó, azonnal meg is tud tekinteni és hallgatni. A versekhez Bánhalmi Norbert - profi fotós pedig hétköznapi Hölgyekkel és Urakkal közösen képi illusztrációkat készített, ami néhol nagyon meztelen, néhol megosztó és sokszor pedig újra értelmezi az írók által papírra vitt gondolatokat.

Vincent & Vincent - Szösszenetek

Miért 7 és 1/2 ? Ez a kiállítás csak itt ezen a weboldalon keresztül valósúlt meg. Így nem is nevezhető kiállításnak. Ellenben mivel az alábbi képek és videók több ezer könyvben megtalálhatóak, valahol még is csak lefedi a kézzel fogható képek fogalmát. A könyvben nem csak a képek láthatóak, hanem QR kódok is, amikkel egy egy videót lehet megtekinteni. Mind a képek, mind pedig a filmek saját készítésüek, de maga a könyv mint fentebb is írtam, több művész közös munkája. 

Alább megtekinthetőek a versekhez társított, fotó és videó illusztrációk, témakör szerint rendezve, ahogy a " Szösszenetek " című könyvben is láthatóak.

© Bánhalmi Norbert - profi fotós  / +36 70 469 83 97 / hello@norbertbanhalmi.com 

  • Facebook
  • instagram
  • pinterest
  • blogger
  • LinkedIn