top of page
Bánhalmi Norbert fotókiállítások, Budapest és New York

FOTÓKIÁLLÍTÁSAIM

2013 szilveszterén fogant meg bennem az a gondolat, hogy szeretném szélesebb körben megmutatni a munkásságomat. Erre a lehető legjobb és legnagyobb kihívással járó eszköz, egy fotókiállítás megvalósítása volt számomra. Egyedi elképzelésben gondolkoztam, ahol a modellek jelen lehetnek a megnyitón és a kiállítás végén haza vihetik a róluk készült alkotásokat. Eddig a sok támogatásnak köszönhetően, 11 kiállítás valósulhatott meg, közel 300 szereplővel, valamint 15 New York -i 56' -os példaképpel. 2017 -ben, egy komoly témát dolgoztam fel. Nőgyógyászati daganattal műtött Hölgyekről készítettem Művészi aktfotó-kiállítást, ahol bemutattam, hogy valójában mennyire is gyönyörűek. Mikor meglátták a róluk elkészült képet, gyönyörűnek látták magukat!

 

2020 -ban a #maradjotthon időszakban, a tihanyi Rege Galéria kurátoraként, megálmodtam és életre keltettem az Olympus márka támogatásával a "Most vagy Soha" fotópályázatot és kiállítást Tihanyban. Itt 30 fotósnak tudtam lehetőséget teremteni, hogy bemutathassa az alkotását a nagyközönségnek. 2021 -ben ünnepeltem a szakmai pályafutásom 20 éves Jubileumát. Ennek apropójából egy különleges " best of " fotókiállítással idéztem fel életem legmeghatározóbb fotós szakaszait.

 

2023 -ban a mesterséges intelligencia valósághű lehetőségeit bemutató kiállítással sokkoltuk néhány művésztársammal együtt a nagyközönséget.

2024 az első kiállításom megjelenésének 10. évfordulója lesz, ezért nagy dolgokkal készülök. 

Fotókiállításaim
bottom of page