Bánhalmi Norbert - profi fotós vagyok. Miért is indult el ez a blog? A júniusban megjelent "A Nő világa"  könyv és a szeptemberben bemutatásra került fotókiállítás a Hölgyek 9 természetes változókorára mutat be egy - egy valós példát. Ellenben nem mutatja be a mindennapi élethelyzetek által generált változásokat. Objektív csak akkor lehetek, ha teret engedve, ezen szituációkat egy állandóan bővíthető felületen bemutatom, így egészészítve ki a könyvet. Egy ilyen történetet a SHE.hu is lehozott, amit itt tud elolvasni. 

 

Lénárt Évi szerkesztőnk és jómagam szeretnénk, ha bárki őszintén, akár név nélkül is (inkognítóban), megoszthatná élete azon szakaszának történetét, amikor egyik napról a másikra már egy új, erősebb Nő nézett vissza rá a tükörből, hiszen ez másoknak is erőt ad. Mondhatnák úgy is, hogy ez egy olyan felület amire igaz: "ha nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek ".

 

Terveim szerint október végétől hetente  fognak megjelenni az új történetek mindaddig, amíg el nem fogynak. Aki pedig kedvet kap az íráshoz, bátran beküldheti itt, akár egy töredéket is, mert mindenkinek segítünk. 

 

De egy férfi miért is foglalkozik ilyenekkel?  

Ha érdekel, olvassd itt tovább...

Bánalmi Norbert - A Nő világa könyv

A Nő világa - könyv

Hiánypótló olvasmány, NEM csak Nőknek!

Vámos Miklós

személyes ajánlásával

Kapható, a nagyobb könyvesboltokban.

Kerekasztal beszélgetéssel, fotókiállítással egybekötött könyvbemutató

Rendhagyó fotókiállítással egybekötött kerekasztalbeszélgetéssel zajlott le 2018.09.07-én a budapesti Stefánia Palotában " A Nő világa " könyvbemutató. Lénárt Éva, Szabóné Szopkó Beatrix, és Konkoly Rita coach -ok a megfelelési kényszerről és az amögött rejlő lelkiháttérről beszélgettek a közönséggel. A killátás rész, a könyvből kiemelt képekből és a hozzájuk tartozó gondolatokból tevődött össze.  Az esemény különlegessége még abban is rejlett, hogy itt találkoztak személyesen először a könyv szereplői, a blogok írói és egyben az olvasók is. A kiállítás 2018.09.07 - és 24. között tekinthető meg a Stefánia Caffé Galériájában. 

© Bánhalmi Norbert - profi fotós  / +36 70 469 83 97 / hello@norbertbanhalmi.com 

  • Facebook
  • instagram
  • pinterest
  • blogger
  • LinkedIn