top of page
a novilaga kiallitas

Miért is indult el ez a blog? A júniusban megjelent "A Nő világa"  könyv és a szeptemberben bemutatásra került fotókiállítás a Hölgyek 9 természetes változókorára mutat be egy - egy valós példát. Ellenben nem mutatja be a mindennapi élethelyzetek által generált változásokat. Objektív csak akkor lehetek, ha teret engedve, ezen szituációkat egy állandóan bővíthető felületen bemutatom, így egészészítve ki a könyvet. Egy ilyen történetet a SHE.hu is lehozott, amit itt tud elolvasni. 

 

Lénárt Évi szerkesztőnk és jómagam szeretnénk, ha bárki őszintén, akár név nélkül is (inkognítóban), megoszthatná élete azon szakaszának történetét, amikor egyik napról a másikra már egy új, erősebb Nő nézett vissza rá a tükörből, hiszen ez másoknak is erőt ad. Mondhatnák úgy is, hogy ez egy olyan felület amire igaz: "ha nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek ".

De egy férfi miért is foglalkozik ilyenekkel?  

Ha érdekli, olvassa itt tovább...

Vámos Miklós
személyes ajánlásával

A Nő világa - könyv
 

Bánalmi Norbert - A Nő világa könyv

Kerekasztalbeszélgetéssel, fotókiállítással egybekötött könyvbemutató

Rendhagyó fotókiállítással egybekötött kerekasztalbeszélgetéssel zajlott le 2018.09.07-én a budapesti Stefánia Palotában " A Nő világa " könyvbemutató. Lénárt Éva, Szabóné Szopkó Beatrix, és Konkoly Rita coach -ok a megfelelési kényszerről és az amögött rejlő lelkiháttérről beszélgettek a közönséggel. A killátás rész, a könyvből kiemelt képekből és a hozzájuk tartozó gondolatokból tevődött össze.  Az esemény különlegessége még abban is rejlett, hogy itt találkoztak személyesen először a könyv szereplői, a blogok írói és egyben az olvasók is. A kiállítás 2018.09.07 - és 24. között tekinthető meg a Stefánia Caffé Galériájában. 

// A kiállítás megnyitó képei //

bottom of page